Abbas Bike Crew

Vilka är vi?


Abbas Bike Crew består av cyklister som vill ha det bästa för kunderna till Abbas Bike Workshop. Det betyder att förutom att vi eftersträvar högkvalitativt service rätt igenom, så vill vi bland annat vara säkra på vad det är som säljs genom Abbas Bike Workshop. Vi testar olika produkter för att sen avgöra ifall dessa borde säljas i butiken. Dessutom skapar vi på detta sätt ett underlag där kunden kan få en sådan komplett som möjligt information inför ett köp.

Harold Abbas


Erik Lindh


Leon Bergsjö

Niklas Engström


Karl Lindh

Paul Sprengel

Harold Abbas

grundare, biker & testpilot


1991 var det året jag (Harold Abbas) köpte mig min allra första mountain bike. Det var därefter det gick "utför"!

 

Från dag ett fastnade jag för denna underbara variant av cykling. Sedan första gången har jag oavbrutit hållit på med mountain biking och målet är att jag fortfarande kan rulla runt på min hoj vid 100-års ålder..."den hundra åriga mountain bike-cyklisten från Nederländerna som flyttade till norra Värmland och rullade vidare!" 

 


Erik Lindh

mekaniker, testpilot, enduro-racer


”Änduro räjser från Värmland #gräddglass”

 

Harold: "En fåordig kille med hjärtat på rätt plats."


Leon Bergsjö

mekaniker, cyklist


Leon Bergsjö  är 15 år (2023) gammal,  bor med min Pappa i Västra Ämtervik. Gillar att cykla, åka skidor och snowboard. Hänger en hel del med sina kompisar under  fritiden. Har även jobbat en del på fd. Sunne Ski & Bike som lift vakt på vintertid och banbyggare på sommartid. "Jag är också väldigt tacksam för att kunna få vara här i butiken hos Harold och få kunskap om cyklar och mycket annat."😃

 


Niklas Engström

ambassador, testpilot, trailbuilder


En naturglad 32-årig Sunnebo, som är inne på sitt sjunde år som endurocyklist. Ni hittar honom oftast vid Sunne Ski & Bike, antingen på GT:n eller med en spade och hacka i handen!”

 


Karl Lindh

ambassador, testpilot, influenser, lärling mekaniker


Reklamnisse Karl, vårt allt i allo. Älskar rulla på bakhjul och gôtt häng i bikeparken.

 


Paul Sprengel

ambassador, influenser


Hej!

Jag heter Paul och är 14 år (2023) gammal och älskar cykla. Och när jag inte är i skolan så brukar jag alltid vara ute och bygger mina egna hopp. Jag lägger ut små filmer på TikTok för att inspirera andra att också bygga. Denna sommar har jag börjat tävla enduro MTB och tycker att det är jättekul.