Testa och köp

Testa och köp 


Allt för ofta är man i behov av "verktyg" till att cyklingen blir mer bekvämt.

Skulle det hända att man är i behov av att få rätt sadel med rätt bredd (baserad på ens sitben) så är det en jungel med sadlar. Eller hitta just de lamporna du verkligen borde ha.

Det betyder oftast att om man inte lyckas få rätt direkt på första försöket att det kommar att kosta några slantar...


Vilket inte behövs!

SQlab


Jag jobbar med märket SQlab och förutom sadlar, så kan det bland annat jobbas i detalj med deras handtag, styren m.m. Allt för att hamna rätt på cykeln.

 


Testa och köp 


Känner du att du vill testa och inte tappa mycket pengar? Så ger jag möjligheten att testa SQlab-sadlar under maximalt tre veckor och visar det sig att det inte fungerar, jo så får du pengarna tillbaka. 


Såpass mycket vet jag (utan att låta kaxigt) att med rätt produkt och rätt inställning att du inte kommer att ångra ett köp av SQlab.


För att komma i kontakt med mig, följ nedanstående länk.

Gemini Lights


Mörker cykling, är du en sådan som jag som gillar att cykla i mörkret men har möjligen inte de bästa lamporna...här menar jag med lång batteritid. Jag har några riktigt fina Gemini Lights i butiken, men de har ett pris. 


Testa och köp 


Jag erbjuder möjligheten till att kunna få testa Gemini Titan 4000 OLED, innan köpet. Testa under en vecka och avgör själv hur bra de är.


För bokning, följ nedanstående länk.